Video produktion

Video til markedsføring

CPH digital har altid arbejdet med produktion af video. Dette har bl.a. omfattet produktioner til udendørs storskærme på f.eks. Rådhuspladsen i København. Disse har ofter været i forbindelse med releasekampagner til biograffilm, og vores videoer kører så i perioden omkring filmens premiere. De kan enten optræde som en enkeltstående del af markedsføringen eller som en mere integreret del af den yderligere promovering, både online og offline. Vi har lavet til Hobbitten 2 og 3, X-men: Days of Future Past, Abernes Planet: Revolutionen, Pingvinerne fra Madagascar og Nat på Museet 3.

Videoer produceret fra bunden

CPH digital er desuden begyndt at producere flere længere og kortere videoer til firmaer og kampagner. I den proces har vi både været inkluderet i ide udviklingen, scripting, optagelse, redigering og visning. Vi er fra firmaets side levringsdygtige i en del udstyr til selve billed- og lydoptagelsen, og vi har flere års erfaring med redigering i både Adobe Premiere Pro, Sony Vegas og Final Cut Pro. Derfor er det ofte naturligt at vi bliver inkluderet i koncept udviklingen, da vi ved hvordan alle processer af film produktionen foregår. I 2014 var CPH digital helt inde over, da Expedia skulle have produceret videoer op til jul. Vi var med i ide fasen, stod for optagelse, redigering og levering. Du kan læse mere om det endelige produkt samt processen her.

Vi var desuden også bag om CinemaxX Københavns byggeri af Nordens første IMAX biograf. Der producerede vi en lille video, hvor filmchef Rikart Købke fortæller om sin passion for det udvidede filmformat.

Integreret video online

Med CPH digitals lange erfaring indenfor online kommunikation, er det naturligt, at vi også er frontløbere på brug af video. Dette kan være på både hjemmesider eller i bannere. Vi har integreret både progressiv og trailer videoer i tusindvis af film bannere, og kan forene filmisk kommunikation, med de nyeste online kommunikations teknologier. Vi er film- og videokendere og ved derfor hvordan eksisterende produkter skal klippes til, for at performe bedst i forbindelse med online markedsføring.

Vil du også gerne have integreret video i din eksisterende kampagne? Eller vil du have os til at producere noget til dig fre ny? Så brug formularen på forsiden og få et uforpligtende tilbud.

Tilbage