Make a Wish | Ønskefonden Danmark

Vores filosofi

I 2012 samarbejde CPH digital med Ønskefonden Danmark, der er en del af Make-a-Wish, omkring udviklingen af en ny hjemmeside. Hos CPH digital vil vi gerne give tilbage til samfundet. Derfor vælger vi hvert år et nyt velgørende formål at yde vores støtte til. Dette kan enten være i form af en finansielttilskud, eller, som det var tilfældet med Ønskefonden, vores ekspertise til en stærkt reduceret pris. Vores mål er at fremme kommunikationen for velgørenhedsorganisationer, så de når ud til flest muligt. Dette er en måde at bidrage vores unikke kompetencer til formål, hvis egentlige arbejde ellers ligger uden for vores normale arbejdsfelt. Lige netop for Ønskefonden kunne vi for alvor give dem et unikt produkt og rådgivning, for at fremme deres sag.

I 2016 støtter CPH digital Familier med kræftramte børn.

Processen

I tæt samarbejde med Ønskefonden Danmark udviklede vi fra scratch en Drupal-løsning med tilhørende DIBS-betalingsfunktion samt tilmelding til nyhedsbrev. Vi fjorde det ydermere muligt og lettilgængeligt at støtte med et bidrag, give et gavekort, blive sponsor eller bistå et specifikt ønske. Vi var i processen med til at rådgive omkring slutproduktets udformning. Vi lyttede til de ønsker som Ønskefonden havde for hjemmesidens funktion, og omsatte disse til målrettede løsninger. Den øgede online tilgængelighed skal fungere som katalysator for en øget økonomisk støtte til fondens arbejde.

CPH digital udviklede som sagt siden pro bono, da vi finder Ønskefondens arbejde prisværdigt. Derfor stillede vi vores ekspertise og kompetencer til rådighed til en stærkt reduceret pris. Derfor er CPH digital angivet som værende støttere af Ønskefonden hvilket vi er utroligt stolte af.

Du kan besøge siden her

Har du et velgørende formål, hvor du tror CPH digitals ekspertise ville bidrage, så kontakt os via formularen på forsiden. Så kan vi sammen undersøge hvordan vi kan øge velgørendeformåls kommunikation og rækkevidde.

 

Tilbage